Wat is jouw kracht?

Werkplan in beweging

Assessments

Wil je weten of iedereen nog op z’n plek zit? En of je team goed in elkaar steekt? Uittesten maar! Wij verzorgen teamassessments op maat en laten zien wat er wel en niet klopt binnen een team.

Of heb je een kandidaat op het oog, maar wil je zeker weten of deze persoon het in zich heeft? Ook dat kunnen we testen, met een assessment op het gebied van intelligentie, persoonlijkheid of skills. Omdraaien kan ook - dat je vooraf een functie-analyse laat doen om te achterhalen wat het gewenste gedragsprofiel van een vacature is. Dat maakt het zoeken naar de juiste kandidaat alweer een stuk makkelijker. 

Meer weten over assessments?

Wil jij kijken of iedereen in jouw team nog op zijn plek zit? Of heb je een kandidaat op het oog, waarvan je zeker wilt weten of hij capabel genoeg is? Laat ons assessments uitvoeren. We vertellen graag meer over onze werkwijze.

Contact opnemen
Img Assessments

Wij verzorgen teamassessments op maat en laten zien wat er wel en niet klopt binnen een team.

Verschillende assessments

Persoonsprofiel analyse PPA

Deze assessment geeft met een rapportage inzicht in de gedragsstijlen van een kandidaat in het dagelijks leven, en bijvoorbeeld onder grote druk. Deze assessment wordt veel gebruikt bij sollicitanten, maar ook bij medewerkers die niet lekker in hun vel zitten.

Functie analyse

De rapportage die uit deze assessment komt rollen kan gekoppeld worden aan de PPA. Op basis hiervan kan een bruikbare inschatting gemaakt worden in hoeverre een kandidaat bij een functie past.

Overige assessments

Andere assessments die wij aanbieden zijn de teamanalyse, assessments op het gebied van leidinggeven en verkoop, de PPA op maat, een assessment voor emotionele intelligentie en de IntelligentieQuotiënt-test, oftewel de IQ-test.

Kan ik jou helpen om weer in beweging te komen?

Of je nu vast loopt, een carrièreswitch ambieert, boventallig verklaard bent of moet re-integreren, Werkplan helpt. Werkplan brengt mensen door middel van verschillende trajecten weer in beweging, zodat ze verder kunnen in het werkende leven. Dit kan na initiatief van de werkgever of de werknemer. Ook kunnen we met assessments testen of iedereen in jouw team nog op zijn plek zit, of dat er bijvoorbeeld eigenschappen ontbreken. En hierop anticiperen.

Contact opnemen

Ik help je graag verder met de volgende stap in je carrière.

Stefano Assenberg